Projekte

Lajm emocionues për Gratë Sipërmarrëse! 
Jemi të emocionuar të njoftojmë lançimin e website-it kushtuar grave sipërmarrëse si pjesë e projektit Gratë Sipërmarrëse të Ballkanit Perëndimor dhe Ukrainës. 
Tani, ju mund të aksesoni lehtësisht informacione, lajme dhe përditësime mbi aktivitetet e përshtatura për gratë sipërmarrëse. Nëse jeni duke kërkuar burime,

Objektivi kryesor i projektit VET4GSEB është transferimi i përvojës dhe praktikave të mira në
fusha e AFP-së nga vendet e BE-së në 4 vende të treta pjesëmarrëse në projekt.
Ajo synon t'u sigurojë ofruesve kombëtarë të AFP-së zgjidhje të përshtatura, materiale trajnimi, raste studimore, mjete dhe udhëzime, të cilat do

Eventi përfundimtar i Trajnimeve Prema u organizua nga Qendra Balance dhe Dhoma Kombëtare e Zejtarisë.
Koncepti PREMA prezanton një menaxhim të integruar, efikas dhe fitimprurës të burimeve në ndërmarrje. Kjo metodologji është zhvilluar dhe aplikuar me sukses në Gjermani dhe në më shumë se 56 vende në botë. Jemi krenarë

Dhoma Kombetare e Zejtarise organizoi Workshopin “Rëndësia e digjitalizimit në ecurinë e profesioneve në fushën e përkujdesit dhe artit trupor” në bashkepunim me Shoqata e Profesionistëve të Përkujdesjes dhe Artit Trupor.
Znj. Rea Tafaj, Eksperte ndërkombëtare në Beauty Therapy
Pedagoge Administrim Biznesi dhe Marketing në Qendra Multifunksionale "New Generation" shpjegoi

Dhoma Kombetare e Zejtarise merr pjese ne projektin VET Partnership for Green and Smart Electricity in Bulding.
Ne daten 25-26 Janar u zhvillua takimi i grupit te punes ne te cilin u diskutuan aktivitetet e ardhshme ne kuader te projektit, si edhe prezantimi i moduleve te trajnimit per ekspertet ne

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë organizoi Sesionin dy ditor Informues dhe Planifikimin e Projektit ‘Parneriteti i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë dhe Shoqatave të saj me Dhomën e Zejeve Koblenz, Gjermani, ( Shoqata SHPPAT, Shoqata e Bukes Brumrave dhe Pasticerise, Akademise Lagriffe dhe Oda e Prizrenit ). 
 
Ne diten e pare

Sesion informues mbi projektin “Trajnime PREMA në Shqipëri”
U zhvillua sot në ambjentet e Dhomës sesioni informues mbi Trajnimet PREMA. Ky Projekt financohet nga GIZ- ProSEED, dhe zbatohet nga Qendra Balance në bashkëpunim me Dhomen Kombetare te Zejtarise. Metodologjia PREMA është zhvilluar, aplikuar me sukses në Gjermani dhe në më

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkëpunim me People in Focus organizoi Tryezën e Rrumbullakët në lidhje me projektin VET4GSEB.
Projekti VET4GSEB është projekti ku Dhoma Kombëtare e Zejtarisë merr pjesë së bashku
me 5 partnerë nga Bullgaria, Turqia, Gjeorgjia dhe Armenia ku në fokus ka formimin profesional në tregun e energjisë

Faqja 1 di 2

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.