Projekte

Dixhitalizimi dhe Përdorimi efektiv i Mediave Sociale ne sektorin e rrobaqepsise dhe stilimit

Dhoma Kombetare e Zejtarise ne bashkepunim me Shoqaten Mbrojme Gruan organizuan diten e sotme Workshopin “Dixhitalizimi dhe perdorimi efektiv i mediave sociale ne sektorin e rrobaqepsise dhe stilimit’ ne ambjentet e Dhomes Kombetare te Zejtarise. Ky aktivitet organizohet ne kuader te projektit te partneritetit midis Dhomes se Zejeve Koblenz, Dhomes Kombetare te Zejtarise dhe Shoqatave te saj sektoriale dhe Odes se Prizrenit.
Znj. Rabiana Mucollari - Marketing Manager ne MANIA Advertising dhe Znj. Marsela Xhafa – Digital Expert Manager ne MANIA Advertising folen mbi keto tema:
Objektivat e komunikimit, Social Media Strategy, Planning, Advertising, Tipologjia e postimeve, Hashtags, Optimal Times, Promotion.
 
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.