Komiteti i Grave Sipërmarrëse

"Fuqizimi i gruas sipërmarrëse zejtare"

Komiteti i gruas sipërmarrëse të Dhomës Kombëtare të Zejtarisë ishin të pranishëm në takimin për evaluimin e fazës së parë te projektit për "Fuqizimin e gruas sipërmarrëse zejtare" të Ballkanit perëndimor dhe Ukrainës" në Tivar, Mal i Zi.
Kualifikimi profesional është theksuar fuqimisht në objektivat e këtij projekti dhe është tepër i rëndësishëm, pasi sjell forcimin social edhe ekonomik të gruas sipërmarrëse zejtare.
 
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.