Komiteti i Grave Sipërmarrëse

"Konferenca në kuadër të projektit KVP për shoqatat e grave të biznesit nga Ballkani Perëndimor dhe Ukraina"

Komiteti i Gruas Sipermarrese Zejtare i Dhomes Kombetare te Zejtarise mori pjese me date 13-14 Dhjetor në "Konferencën në kuadër të projektit KVP për shoqatat e grave të biznesit nga Ballkani Perëndimor dhe Ukraina" ne Koblenz, Gjermani. Të pranishem ne kete aktivitet ishin vendet e Shoqatat e Grave Sipermarrese Zejtare nga Ballkani Perendimor, Komiteti i Grave Sipermarrese Zejtare u perfaqesua nga Znj. Meliha Zyberaj dhe Znj. Mimoza Mumajesi.

Ne kete konference u trajtuan temat si: rendesia dhe roli i zejtarise ne ekonomi dhe politike, perfaqesimi i interesave te zejtareve. Secili vend prezantoi gjendjen aktuale te gruas sipermarrese dhe trajnimet ne sektorin e zejtarise.
 
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.