Komiteti i Grave Sipërmarrëse

Komiteti i Grave Sipërmarrëse nga Ballkani Perëndimor dhe Ukraina - Takim Ndërkombëtare në Maqedoninë e Veriut

Komiteti i grave sipermarrese te Dhomes Kombetare te Zejtarise mori pjese ne takimin e grave sipermarrese te Ballkanit Perendimor dhe Ukraines ne Shkup te Maqedonise se Veriut per te diskutuar mbi arritjet e Komiteteve dhe Shoqatave te grave, si edhe mundesive per bashkepunim ne vazhdim. 

Bashkepunimi dhe shkembimi i pervojes dhe arritjeve jane thelbesore per te fuqizuar pozicionimin e grave ne sektorin e zejtarise dhe per te ndihmuar ne zhvillimin e ekonomise.

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.