Lajme

 

Ceremonia e Çertifikimit të Ndihmësmjeshtrave në sektorin e Parukerisë dhe Estetikës

Dhoma Kombetare e Zejtarisë në bashkëpunim me Shoqatën SHPPAT krijuan hapin e parë te karrierës për këta studentë të New Generation, për të vijuar me kualifikimet dhe pajisjen me kompetencat e nevojshme për të qënë drejtues të suksesshëm salloni dhe për të synuar rritjen e cilesisë së ofrimit të shërbimeve në fushën e së bukurës dhe mirëqenies trupore!

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.