Lajme

 

GRATË, ARTIZANATI DHE MIRËQENIA

GRATË, ARTIZANATI DHE MIRËQENIA Rrjeti Shqiptar per Zhvillim Rural - ANRD
Dhoma Kombëtare e Zejtarisë merr pjesë ne aktivitetin e organizuar nga ‘’ Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural” për sektorin e artizanatit në zonën e Krujës.
Objektivi është fuqizimi ekonomik i grave, ky aktivitet synon të ndërgjegjësojë gratë pjesëmarrëse në grupin lokal në bashkinë e Krujës.
Diskutimi u fokusua tek bashkëpunimi i grave dhe formalizimi i këtij bashkëpunimi.
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.