Lajme

 

SEMINAR - DITA 2

Dita e 2 e seminarit me ekspertë nga Dhoma e Zejeve Koblenz Gjermani.
Seminar praktik ku pjesëmarrësit aftësohen në menaxhimin e burimeve njerëzore.
Ekspertja znj. Pappe jep eksperiencën e saj nga biznese ndërkombëtare dhe thekson rëndësinë e menaxhimit të burimeve njerëzore e cila ndikon drejtpërdrejtë në rritjen e biznesit zejtar.
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.