Ministria e Financave dhe Ekonomisë nxjerr urdhërin për përcaktimin e procedurës për përfitimin e pagesës së papunësisë, gjatё periudhёs sё gjendjes sё fatkeqёsisё natyrore, të shpallur si pasojё e COVID-19

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.