OBSH propozon këto masa të cilat duhen ndërmarrë si pasojë e COVID-19

Organizata Botërore e Shëndetit (OBSH) e ka shpallur COVID-19 një pandemi, duke rritur shpërthimin përtej një emergjence globale shëndetësore.
Sipas OBSH-së vendi duhet të tregojë përgjegjësi, solidaritet dhe efikasitet në përballjen me këtë emergjencë, duke mbrojtur të gjithë qytetarët e tij të prekur, punëtorët dhe ndërmarrjet. Të gjitha përpjekjet duhet të bëhen për të forcuar rezistencën e punëtorëve, ndërmarrjeve, aktiviteteve ekonomike dhe shërbimeve publike përballë kësaj krize dhe të jenë në gjendje të kthehen në aktivitetet e tyre kur përfundon kriza.
OBSH propozon këto masa të cilat duhen ndërmarrë si pasojë e COVID-19.

 

 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.