Dhoma Kombëtare e Zejtarisë promovon, përfaqëson dhe mbron interesat e zejtarëve në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar

 

Çdo subjekt zejtar duhet të regjistrohet në Dhomën Kombëtare të Zejtarisë dhe përfiton...

TE REJAT E FUNDIT

SEMINAR - DITA 2

12 Gusht 2022
SEMINAR - DITA 2

Dita e 2 e seminarit me ekspertë nga Dhoma e Zejeve Koblenz Gjermani. Seminar praktik ku pjesëmarrësit aftësohen në menaxhimin e burimeve njerëzore. Ekspertja znj. Pappe jep eksperiencën e saj nga...

SEMINAR MBI START-UPS DHE MENAXHIMIN E BURIMEVE NJERËZORE

12 Gusht 2022
SEMINAR MBI START-UPS DHE MENAXHIMIN E BURIMEVE NJERËZORE

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë organizon seminarin 2 - ditor me ekspertë nga Dhoma e Zejeve Koblenz Gjermani në lidhje me bizneset start up dhe menaxhimin e burimeve njerëzore. Menaxhimi i Burimeve...

GRATË, ARTIZANATI DHE MIRËQENIA

12 Gusht 2022
GRATË, ARTIZANATI DHE MIRËQENIA

GRATË, ARTIZANATI DHE MIRËQENIA Rrjeti Shqiptar per Zhvillim Rural - ANRD Dhoma Kombëtare e Zejtarisë merr pjesë ne aktivitetin e organizuar nga ‘’ Rrjeti Shqiptar për Zhvillimin Rural” për sektorin...

Ceremonia e Çertifikimit të Ndihmësmjeshtrave në sektorin e...

27 Qershor 2022
Ceremonia e Çertifikimit të Ndihmësmjeshtrave në sektorin e Parukerisë dhe Estetikës

Dhoma Kombetare e Zejtarisë në bashkëpunim me Shoqatën SHPPAT krijuan hapin e parë te karrierës për këta studentë të New Generation, për të vijuar me kualifikimet dhe pajisjen me kompetencat...

FORCIMI I KUADRIT TË MIGRIMIT TË PUNËS NË...

14 Qershor 2022
FORCIMI I KUADRIT TË MIGRIMIT TË PUNËS NË SHOIPËRI

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë mori pjesë në Tryezën e Rrumbullakët: * FORCIMI I KUADRIT TË MIGRIMIT TË PUNËS NË SHOIPËRI * Në këtë takim u diskutua mbi nevojat e tregut...

10 Qershor - Dita e Artizanatit

10 Qershor 2022
10 Qershor - Dita e Artizanatit

Sekretari i Përgjithshëm i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë Z. Koli Sinjari, gjatë një interviste për emisionin e mëngjesit në Radio Televizionin Shqiptar shpreh rëndësinë e kualifikimit dhe certifikimit në sektorin...

Guida per biznesin COVID19

“Shtyrja e kredive duhet për më shumë se...

20 Maj 2020
“Shtyrja e kredive duhet për më shumë se 1 vit”- Luan Bregasi: BSH të përgatisë një paketë për të ndihmuar ekonominë

http://www.panorama.com.al/shtyrja-e-kredive-duhet-per-me-shume-se-1-vit-luan-bregasi-bsh-te-pergatise-nje-pakete-per-te-ndihmuar-ekonomine/?fbclid=IwAR0uZfe_MzH__O1gaKGkU0jzbHcBNftzMbZ_Mj8TP_2X2DYEHzX2AOYrarg

“Paketa ekonomike s’është e studiuar”, Bregasi: Nuk janë...

20 Maj 2020
“Paketa ekonomike s’është e studiuar”, Bregasi: Nuk janë të qarta pasojat që do prodhojë COVID-19

https://www.youtube.com/watch?v=gJnxPaHbDnI&fbclid=IwAR1VT4WWhqCuIkK0EgPWgS9LpPVB7YvWnbwek847iSMxvoFWHMUqVLTgOdU&app=desktop

‘Biznes Albania’ thirrje qeverisë: Blerjet për nevoja të...

20 Maj 2020
‘Biznes Albania’ thirrje qeverisë: Blerjet për nevoja të popullatës, prodhime vendi

https://www.balkanweb.com/ekonomia-ne-momente-te-veshtira-biznes-albania-thirrja-qeverise-per-tenderat-popullata-te-konsumoje-produkte-shqiptare/?fbclid=IwAR3okVAve8qQ_ODE3hgqobOtnnUmB6KCshfvExO0NwCtxAtXvS7q3rfmhnY

Pro Business - Bizneset: Hapja graduale te shoqerohet...

20 Maj 2020
Pro Business - Bizneset: Hapja graduale te shoqerohet me financime!

https://www.youtube.com/watch?v=T7HYucy6fGI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3KepKfc6Je5p-vFoWs-Bal9ldaD_5282oBtYntxNumqgWZr-fcQAh7CeQ

Biznes Albania: Gjendja e biznesit shumë e vështirë....

20 Maj 2020
Biznes Albania: Gjendja e biznesit shumë e vështirë. Qeveria të rishikojë marrëveshjen me bankat, të mos hezitojnë të japin kredi për pagat!

https://www.balkanweb.com/biznes-albania-gjendja-e-biznesit-shume-e-veshtire-qeveria-te-rishikoje-marreveshjen-me-bankat-te-mos-hezitojne-te-japin-kredi-per-pagat/?fbclid=IwAR2ZY927ch8tZbwFfPAcAcku4khYCNrA-CRYMOfEwt3ukeeOzatpDfm1H3s

Biznes Albania studim mbi situaten e bizneseve @News24...

20 Maj 2020
Biznes Albania studim mbi situaten e bizneseve @News24 Albania

https://www.youtube.com/watch?v=I-t-kvn2u0k&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3cK5PcToMk4FB-kFOS2kCLq_QmD5lZ8jMuuO1Gg1MX0VfVcoL1k88pJI8

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.