Lajme

Ky seminar u organizua nga Dhoma Kombetare e Zejtarise ne bashkepunim me Dhomen e Zejeve, Koblenz Gjermani dhe Shoqata e Profesionistëve të Përkujdesjes dhe Artit Trupor.
 
Ne pjesen e pare te seminarit Znj. Mimoza Mumajesi, Drejtore e Qendres Multifunksionale New Generation foli mbi SUZ- Start-up i pare ne Shqiperi

KONFERENCA "AFTËSI 2030"
 
“AFTËSI PËR PJESËMARRJE NË TREGUN E PUNËS DHE PROFESIONET E SË ARDHMES”
Dhoma Kombetare e Zejtarise mori pjese ne kete Konference dy ditore 26-27 Mars, ku kishte 4 sesione tematike.
Qellimet kryesore te kesaj Konference ishin:
Të nxisë angazhimin dhe diskutimet në nivel teknik ndërmjet aktorëve

Dhoma Kombetare e Zejtarise organizoi sot Seminarin “Njohja e kualifikimeve profesionale” me expert nga Dhoma e Zejeve Koblenz, Gjermani Z. Stefan Gustav.
 
Te pranishem ne kete aktivitet ishin ofruesit e sherbimeve dhe institucionet qe merren me kualifikim dhe formimin profesional te cilet kane interes per njohjen e kualifikimeve nderkombetare

Dhoma Kombetare e Zejtarise se bashku me shoqaten SHPPAT moren pjese ne aktivitetin e organizuar nga Dhoma e Zejeve e Shkupit, Maqedonia e Veriut.
 
1. Ne samitin e Dhomave te Zejeve te Ballkanit Perendimor diten e pare u organizua panele me perfaqesues te Dhomave per perditesimin e problematikave dhe

Dhoma Kombetare e Zejtarise merr pjese ne aktivitetin e organizuar nga Ministria e Arsimit dhe e Sportit ne shkollen 9 - vjecare Gjergj Kastrioti ne Lezhe me moton “Zgjidh Zanatin”.
Ne takim foli Ministër e Arsimit dhe e Sportit Znj. Ogerta Manastirliu per politikat e qeverise per nxitjen e nxenesve per

TRYEZË E RRUMBULLAKËT
TEMA: ENTERPRENEURIAL DISCOVERY PROCESS (EDP) I FUSHAVE PRIORITARE TË SMART SPECIALIZATION STRATEGY (S3)

Fusha: Turizmi (Zhvillimi i tregut të Turizmit dhe Mikpritjes) *PARTNERITETI ME AKTORËT E “HELIKËS SË 4-FISHTË
(Qeverisja qendrore dhe vendore, Biznesi, Akademia, Shoqëria Civile) PËR HARTIMIN E STRATEGJISË KOMBËTARE S3.
S3 është një ndërthurje e politikave industriale,

Faqja 1 di 20

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.