Lajme

Intervistë në RTSH

Intervistë në RTSH mbi sipermarrjet zejtare në fushën e estetikës, si një ndër sektoret më premtues për të rinjtë dhe jo vetëm.
Të ftuar në studio Z. Koli Sinjari, Sekretar i Përgjithshëm i Dhomës Kombëtare të Zejtarisë, Z. Ilir Tafaj, President i SHPPAT dhe
Z. Albin Gega, Drejtor i Përgjithshëm i Politikave të Punësimit, Aftësimit Profesional dhe Sigurimeve Shoqërore.
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.