Lajme

“Zgjidh Zanatin”

Dhoma Kombetare e Zejtarise merr pjese ne aktivitetin e organizuar nga Ministria e Arsimit dhe e Sportit ne shkollen 9 - vjecare Gjergj Kastrioti ne Lezhe me moton “Zgjidh Zanatin”.
Ne takim foli Ministër e Arsimit dhe e Sportit Znj. Ogerta Manastirliu per politikat e qeverise per nxitjen e nxenesve per te vazhduar shkollat profesionale. Gjithashtu, Z. Koli Sinjari Sekretar i Përgjithshem i Dhomes foli per kontributin dhe perfshirjen e Dhomes per te kontribuar ne perputhjen e aftesive ne tregun e punes. Ne kete aktivitet folen dhe ish nxenes te kesaj shkolle duke dhene shembuj suksesi.
 
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.