Lajme

Shoqata e Dhomave te Zejtarise te Ballkanit Perendimor ACCWB

U krijua Shoqata e Dhomave te Zejtarise te Ballkanit Perendimor ACCWB.
Me date 17 Nentor 2023 u zhvillua ne Shkup te Maqedonise se Veriut Forumi 2023- Zejtaria si pjese e rendesishme e ekonomise dhe vizioni i saj per krijimin e fuqise punetore te kualifikuar ne RMV.
Me kete rast u krijua Shoqata e Dhomave te Zejtarise te Ballkanit Perendimor dhe u nenshkrua Deklarata e Perbashket per krijimin dhe funksionimin e saj. Per DHKZ Deklarata u nenshkrua nga Sekretari i Pergjithshem, zoti Koli Sinjari.
 

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.