Komiteti i Grave Sipërmarrëse

Komiteti i Grave Sipermarrese te Dhomes Kombetare te Zejtarise ne bashkepunim me Dhomen e Zejeve Koblenz, ne kuader te Projektit te grave sipermarrese organizoi eventin dy ditor ne qytetin e Shkodres, Vau dejes.
Ne diten e pare Info Day - u krye takimi ne Qendren e Artizanatit te Mjeshtres Meliha Zyberaj,

Dhoma Kombetare e Zejtarise dhe Komiteti i Grave Sipermarrese Zejtare moren pjese ne Konferencen Nderkombetare "Organizimi dhe konsolidimi i Shoqatave te Grave Sipermarrese Zejtare te Ballkanit Perendimor dhe Ukraines. E ardhmja dhe forcimi i tyre" ne Tivar, Mal i Zi.
 
Te pranishem ne kete aktivitet ishin perfaqesues nga delegacioni

Komiteti i Grave Sipërmarrese Zejtare të Dhomës Kombëtare të Zejtarisë në Ditën e 8 Marsit u gjend në Kalanë e Tiranës, duke promovuar gratë sipërmarrëse dhe produktet e tyre artizanale, por edhe zejtarë të tjerë të cilët u certifkuan me Titujt Mjeshtër.
Në këtë aktivitet morën pjesë Shoqatat e Ballkanit

Komiteti i Gruas Sipermarrese Zejtare i Dhomes Kombetare te Zejtarise zhvilloi diten e dyte te Workshopit "Menaxhimi Financiar" me pjesemarrjen e nderuar te Shoqatave te Ballkanit Perendimor dhe Ukraines.
 
Pjesemarresit prezantuan punimet e tyre dhe diskutuan mbi vecorite specifike te formulave dhe lidhjeve ne Excel. Ne pjesen e dyte,

Dita 1 

Komiteti i Gruas Sipermarrese Zejtare i Dhomes Kombetare te Zejtarise mirepriti sot Shoqatat e Ballkanit Perendimor dhe Ukraines ne Workshopin: ''Menaxhimi Financiar" per nje qendrueshmeri dhe vazhdimesi te Dhomave dhe Shoqatave.
Nga Dhoma e Zejeve Koblenz, Gjermani Ekspertja per Finance  Znj. Andrea Reichmann ndau me pjesemarresit te gjithe

Komiteti i Grave Sipermarrese Zejtare te Dhomes Kombetare te Zejtarise mori pjese ne trajnimin "Konsultime per Start-up" te zhvilluar ne Koblenz, Gjermani. Ne kete seminar u zhvilluan leksione dhe udhëzime për hartimin e një plani të biznesit

për startup dhe prezantim i moduleve të llogaritjes për startup. Kjo eshte nje mundesi

Dhoma Kombetare e Zejtarisë në bashkëpunim me Dhomën e Zejeve Koblenz, Gjermani organizoi workshopin “Konsultime individuale për start-ups, Në rrugën e duhur drejt biznesit të qëndrueshëm" me expert vendas.
Në këtë workshop u diskutua mbi hapat thelbësorë që duhet të ndiqen për të pasur një plan biznesi të suksesshëm duke

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë në bashkepunim me Dhomën e Zejeve Koblenz, Gjermani dhe TID Pazari ne Gjirokaster ishin te pranishëm në qytetin e Gjirokastres ku u organizua "Info day" në kuader te Komitetit te Grave Sipermarrese Zejtare.
Diten e dytë u organizua Seminari "Planifikimi i nje Plan Biznesi" me experte

Faqja 1 di 2

Dhoma kombetare e Zejtarise

Tel/fax: +35542204272
Tel/Fax: +35542226280
Mob: +355 682082666

 

Bulevardi Bajram Curri,
Godina 2 kate brenda ambjenteve te Drejtorise Rajonale te Arsimit dhe Formimit Profesional DRAFP Nr.4,
Tirana/ Albania.